BackScan ismertető - gerincegeszseg.hu

Tartalomhoz ugrás
BackScan®
 
röntgensugár nélküli gerincvizsgálat
3D gerinc-analízis és tanácsadás


Kelet-Magyarországon elsőként, most már Nyíregyházán is elérhető a forradalmian új, röntgensugár nélküli  gerincvizsgáló készülék!
Egyedülláló lehetőség az abszolút biztonságos, sugárzásmentes, a gerincről 3D-s képet alkotó, maximális pontosságú BackScan® gerinc-analízis és tanácsadás.
A vizsgálat biztonsággal alkalmazható 6 éves kortól már gyermekeken is!
Sugárzásmentes, nem jár semmilyen káros hatással az emberi szervezetre, bármikor megismételhető.

A magyar lakosság 80-90 százaléka szenved gerincbántalomtól, melynek jó része civilizációs ártalom: a stresszből, a mozgáshiányból, valamint az ülő életmódból, a gerinc nem helyes tartásából ered. A modern orvosi módszerek és lehetőségek ellenére többsége évekig kezeletlenül marad.
Az elhanyagolt gerincproblémák a későbbiekben komoly szövődményeket okozhatnak: pl. térd- és csípőízületi kopást, csökken a fizikai terhelhetőség, és makacs, állandó hátfájdalom jelentkezik.

Ha időben észleljük a gerincproblémákat, hatásosan tudjuk kezelni! Nem kell megvárni a szövődmények kialakulását! Egy kis odafigyeléssel elindulhatunk a harmonikus gerincműködés útján! Ennek első lépése a BackScan® gerinc-analízis és az azt követő tanácsadás!
vizsgálat ára: 10.000.- Ft
Kihelyezett vizsgálat (Kelet-Magyarországon 20 fő jelentkezése esetén): 12.000.- Ft

Időpontfoglalás: online bejelentkezés                             
Ha Ön bejelentkezik és ennek ellenére nem jön el, és ezt nem jelzi előtte legalább 2 nappal, elveszi a lehetőséget valakitől,
akinek viszont lehet, hogy nagy szüksége lett volna arra az alkalomra.


A vizsgálat fájdalommentes.
Az analízis mutatja a gerinc eredményeit egyenes tartásában,  előrehajlásában és terhelésre kompenzált állapotban, jobbra és balra  dőlve, illetve akár ülve, előregörnyedt, panaszt okozó testtartásban is.
A gerincen szegmentális szöget mérünk 1 fok pontossággal (röntgen mérési  hibája 4 fok!!!), majd regionális szöget mérünk (lordosisok,  kyphosisok), szintén 1 fok pontossággal. Jól láthatók (ami sokszor  kézzel nem érzékelhető) az egyblokkban mozgó és a hipermobilis ízületek!
A mérés után, az analízis birtokában egyedi tornaterv állítható össze minden egyes  régióra, izomcsoportokra lebontva. Újraméréssel a fejlődés követhető, mellyel  fenntartható a páciens kitartása, figyelme és jól ellenőrizhető a  terápia maga.

Napmadár Szépségszalon
Vissza a tartalomhoz